Atılım Fransa
Sosyalist gençlik örgütü Young Struggle Fransa, yerellerde yapmayı hedeflediği işçi kurultaylarından ilkini; 1. Sosyalist Genç İşçi Buluşmasını gerçekleştirdi.
Buluşmada emperyalist küreselleşme koşullarında işçi sınıfı ve sendikalar, Fransa’da işçi sınıfının durumu, göçmen işçilerin durumu, Kadın işçilerin üretim ve sendikalardaki durumu ve emekoloji başlıkları altında 2 gün boyunca tartışmalar yapıldı. Sınıf mücadelesine dair deneyimler tartışıldı ve yeni dönemin mücadele yöntem ve araçları üzerine verimli tartışmalar yürütüldü.
Eğitim konuları saptandı ve bundan sonraki yerel işçi kurultaylarının hangi şehirlerde yapılacağı belirlendi. Çalışma yürütülecek sendikalar saptandı. Liselerdeki emek sömürüsüne karşı özel bir çalışmanın yürütülmesi kararlaştırıldı.
İşçi buluşmasına DİSK Limter İş sendikasının gönderdiği mesajı coşkuyla karşılandı.
Etkinlik ” Yaşasın Devrim ve Sosyalizm” sloganıyla bitirildi.











