Emek ve Özgürlük İttifakı Stuttgart’ta seçim bürosu açtı

Emek ve Özgürlük ittifakı, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Stuttgart’ta seçim bürosu açtı.

Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Yeşil Sol Parti Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Stuttgart kentinde ilk seçim bürosunu açtı.

Stuttgart Emek ve Özgürlük İttifakı’nda yer alan siyasi parti temsilcileri ile ittifak bileşenlerinin katıldığı coşkulu açılışta, seçmenlerin oy kullanmaya başlayacağı 27 Nisan’da “Diktatörü göndereceğiz”, mesajı verildi.

Yeşil Sol Parti bayraklarıyla süslenen Seçim bürosu açılışında konuşan Stuttgart Emek ve Özgürlük Platformu Eşsözcüsü Aynur K., “Almanya’nın Stuttgart bölgesinde ilk büromuzu açmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizler yurtdışında yaşayan halklar olarak bu iktidarı ve diktatörleri göndereceğiz. Yurtdışındaki seçmenlerin oylarıyla tek adam rejimine son vereceğiz” dedi.

OYLAR YEŞİL SOL PARTİ’YE!

HDP 25. ve 26. Dönem Şirnex Milletvekili Faysal Sarıyıldız ise “Yeşil Sol Parti olarak gireceğimiz bu seçimlerde en yüksek temsiliyetle parlamentoda yerimizi alacağız. Nerede olursak olalım mücadelemiz devam edecek. Bu mücadele halkın tercihi ile 15 Mayıs’ta emeklerinin karşılığını bulacak ve Yeşil Sol Parti olarak gireceğimiz seçimde, diktatörü göndereceğiz” dedi.

İlgili İçerikler

Sonraki yazı

Haber Takvimi

ÖZGÜR HABER

Okumak için tıklayınız